Hemkörning av mat

Beställ hemkörning mat och underlätta din vardag! I dagens stressade samhälle är det många som upplever att det är svårt att få tiden att räcka till. Bakal.se är lösningen på problemet! Välj dina varor i vår webbshop, gör en beställning och boka sedan hemleverans mat. Med vår hjälp så sparar du både energi och tid!

Vi som arbetar hos Bakal.se har stor kännedom om orientalisk mat och gedigen kompetens när det gäller hemkörning mat. Du kan med andra ord lita på att få bra varor levererade hem till din bostad. Skapa underbara matupplevelser från Mellanöstern med våra fräscha livsmedel.

Livsmedel av högsta kvalitet

Vi erbjuder råvaror av hög kvalitet, gott godis för den sötsugne samt ett varierat utbud av hushållsprodukter.
Vår specialitet är orientalisk mat och kan till exempel fresta med medelhavsmat och mellanösternmat. I vår onlinebutik kan du beställa allt från läckra, turkiska kakor till färskt halal kött och få hemleverans mat.

Beställ hemleverans mat

Känns det tröttsamt att köra till mataffären och trängas med folk efter jobbet? Unna dig och din familj välsmakande orientalisk mat och låt oss leverera dina varor till hemmet. Våra duktiga chaufförer transporterar alla beställningar i kylbilar som naturligtvis är utrustade med frysbox. Det gör att vi kan lova att maten har rätt temperatur under hela leveransen.

Leverans enligt överenskommelse

Bakal.se har som målsättning att alltid se till så att dina varor blir levererade i tid. I dagsläget erbjuder vi hemleverans mat inom Göteborg men hoppas på att kunna utöka vårt område så småningom. Vi har fördelaktiga köp- och leveransvillkor som du kan läsa mer om på vår hemsida.
Vill du ha mer information om vad det innebär att beställa hemkörning mat av oss? Är du nyfiken på annorlunda livsmedel från Mellanöstern? Tveka inte att höra av dig via e-post eller telefon. Vi ser framemot att få hjälpa just dig!