Köp & leveransvillkor

Du som konsument sluter ett köpeavtal med:

E-Tammuz AB
Org.nr: 559229-0711

E-post: kundtjanst@bakal.se

Bekräftelse, upprättande avtal om köp

Genom att du godkänner dessa köpvillkor och din beställning uppstår ett bindande avtal. Vid mottagen beställning skickas automatiskt en beställningsbekräftelse till din e-postadress som du angivit under din beställning.

Har du ej fått någon orderbekräftelse inom 24 timmar, vänligen kontakta kundtjänst.

E-Tammuz AB reserverar sig från leverans i de fall lagersaldo varit felaktigt vid tidpunkten för din beställning.

Innan du slutför din order kan du i kassan välja om du önskar ersättningsvara, om produkten du i första hand valt har felaktig lagersaldo får du en likvärdig produkt, om så möjligt.

Kan inte E-Tammuz AB leverera enligt din beställningsbekräftelse kommer du att få summan korrigerad, återbetald inom ett par dagar.

E-Tammuz AB ingår inte avtal med minderåriga under 18 år.

Priser

  • Samtliga priser i butiken anges i svenska kronor och inkluderar moms.
  • Vi förbehåller oss rätten att ändra priserna i e-butiken utan föregående avisering.
  • Minsta ordervärde 399 kr.

Fraktkostnad

  • Fri frakt vid köp över 799 kr.
  • Det går självklart bra att handla för mindre, då tillkommer endast en serviceavgift på 99 kr.

Betalningsalternativ

  • Kortbetalning
  • Swish
  • Faktura med delbetalning

Betalning via Klarna Checkout

I samarbete med Klarna erbjuder vi kortbetalning, Swish och faktura med delbetalning. Fakturor skickas ut via e-post i samband med att ordern skickas från oss. . Mer information och fullständiga villkor om Klarna Checkout betalsätt hittar du hos Klarna.se. Fullständiga villkor för Klarna Checkout kan läsas Shoppa med Klarna.

Leverans

  • Din beställning transporteras välpaketerad i våra kylbilar med installerad frysbox. Vi garanterar att din mat håller rätt temperatur hela vägen hem till dig, oavsett väderförhållanden!
  • Ibland kan oförutsedda händelser skapa försening av våra leveranser, vi gör vårt bästa för att leverera era varor i rätt tid med bra kvalitét!

En orderbekräftelse skickas efter beställning till din e-postadress. Har du beställt en vara som för tillfället inte finns i lager får du besked om detta. Du har då naturligtvis rätt att häva köpet eller välja senare leverans. Vi reserverar oss för eventuella slutförsäljningar.

Utebliven leverans

Om du inte är hemma när vi kommer på leverans lämnar vi produkterna utanför din dörr och tar en bild som bekräftelse på leveransen. Vänligen observera att om leveransen innehåller färska produkter som behöver kylförvaring eller frysning, så ansvarar vi inte för dem efter att de har lämnats utanför din dörr.

Sekretess

E-Tammuz AB tar ansvar för alla personuppgifter som du lämnar till oss när du registrerar dig som kund. Uppgifterna används för att vi ska kunna administrera dina inköp och i marknadsföringssyfte. Ingen obehörig har tillgång till vårt kundregister och uppgifterna lämnas inte ut till tredje part. Du har rätt att kostnadsfritt en gång per år begära information om hur dina personuppgifter används. Begäran skickas till kundtjanst@bakal.se

E-Tammuz AB tar inte ansvar för lösenord som hamnat i orätta händer. Eventuella falska beställningar och bedrägeriförsök polisanmäls. Vi kommer vid dessa tillfällen bistå Polisen i utredningsarbetet med nödvändig information.

Force majeure

Vi anser oss befriade från förpliktelsen att fullgöra nämnda avtal i händelse av naturkatastrof, stridsåtgärder på arbetsmarknaden, myndighetsbeslut, uteblivna leveranser från underleverantörer samt jämförbara händelser utanför vår kontroll vilka ej skäligen kunnat förutses eller undvikas.

Övrigt

Vid eventuell tvist kommer E-Tammuz AB att följa Allmänna reklamationsnämndens rekommendationer och svensk lag.

Kundservice

Vid eventuella frågor eller för mer information, kontakta: info@bakal.se