Orientalisk mat

Unna dig underbart god orientalisk mat med ingredienser från Bakal.se! Vi är specialiserade på orientalisk mat men kan även erbjuda spännande livsmedel från andra delar av världen.
Vi väljer våra produkter och leverantörer med stor omsorg och är måna om att alltid ha högsta kvalitet. Vår förhoppning är att du blir inspirerad av vårt sortiment och att du bjuder in den orientaliska matkulturen i ditt kök. Vi vågar lova att dina smaklökar kommer att bli glada!

 

Orientaliska matvaror

Orientalisk mat har varit populär i Sverige länge och det är många som uppskattar till exempel indisk, kinesisk och thailändsk mat. På senare år har mat från olika länder i Mellanöstern börjat locka fler och fler. Hos Bakal.se hittar du spännande varor från Turkiet och många andra länder.

När människor i Västvärlden tänker på orientalisk mat så är ofta kinesisk eller indisk mat det första som dyker upp. Faktum är att mat från Orienten är så mycket mer! Ursprungligen så var det länderna öster om Medelhavet som räknades till Orienten men numera omfattas även Nordafrika. Det betyder att mat från till exempel Egypten och Marocko också kan räknas in.

Innehållet i maten varierar naturligtvis mellan de olika länderna av Orienten. I länder som till exempel Kina, Japan och Korea är kyckling, ris, grönsaker och såser vanliga ingredienser. I Mellanöstern däremot använder man oftare olivolja, kikärtor, dadlar och lammkött.

Beställning av orientalisk mat

Vill du ha mer information om vårt sortiment? Har du frågor kring våra leveranser? Ska du göra en beställning av orientalisk mat? Tveka inte att höra av dig till vår kundtjänst! Låt oss hjälpa dig sätta guldkant på tillvaron med orientalisk mat Göteborg.
Bakal.se har stora kunskaper om mat från Orienten och leveranser av orientaliska matvaror. Vi sätter kunden i fokus och är självklart lyhörda för dina önskemål!